Банските на 2012

Не се препоръчва за нудисти

Летните горещини са тук. Почивка, дълги уикенди, това означава само едно – море. Но почакайте. Трябват ни бански. Модата при тях не може да се сравнява с тази при дрехите, защото тук преди всичко е важна вашата фигура. Огледалото ще ви помогне да определите фигурата си и да подберете подходящите за вас бански.

Пясъчен часовник:  Акцентирайте върху извивките. Може да използвате шалче за кръста или интересно бижу.

Малък бюст: Интересен трик е използването на къдрички и плисета в горната част. Така се визуализира обем и закачливост.

Голям бюст и тесен ханш: При тази фигура трябва да се използват къдрици и плисета в долната част на банските. Те ще подчертаят бедрата ви и ще балансират цялостно тялото ви.

Къси крака: Забравете за боксерки и паднали талии. За вас най-подходящи са високо изрязаните бикини. Добре е дъното да е едноцветно, а горната част да е цветна щампа. Тази игра с цветовете привлича погледите нагоре.

Атлетична фигура: Браво момичета! Всичко ви отива. Можете да избирате и съчетавате най-разнообразни бански, които показват че се грижите добре за себе си. Плетените бански са много подходящи, но ако кожата ви е чувствителна не експериментирайте.

Тенденция при банските за 2012 са предизвикателните неонови цветове и щампи. Полъх от 90-те години се усеща в безкрайното разнообразие от животински щампи, комбинации от точки, цитрусови цветове, металически нюанси, електриково синьо, бомбонено розово и спасителско червено.

Силно изрязани цели бански, а при двете части – висока талия. Къдрици – да има, да има!

Експертите съветват да предпочетем целите бански с дълбоко изрязано деколте и гръб. Комбинирайте ги с феерични, красиво щамповани шалове и забележителни бижута.