Свали гаджосано момиче

Да, това е напълно възможно. Мислите си, че е табу да се сваля обвързано момиче. Всичко е позволено

Препоръчвам тази статия само за напреднали, за да избегнем злополуките. Все пак, за да свалиш момиче пред приятеля и ти е необходима изключително силна субкомуникация и много добра школовка. Ако си невъзмутим и уверен, ще се справиш с всяко едно положение. Да бъде с истински мъж за една жена е огромно удоволствие и ти всъщност ще й направиш голяма услуга. Може би някои смятат, че това е неморално. Всяка жена заслужава да бъде с по-добрия мъж. Ако отидеш на дискотека с готината си приятелка ще видиш как всеки ще и налита и ще се опитва да я свали, дори и пред теб. Единствената разлика е, че сега ще те науча да го правиш успешно.

1. Заговорил си момиче, но изведнъж приятелят й се появява.
На всеки, който се е занимавал по-дълго време с флирт му се е случвало. Това става примерно пред някой магазин, когато момичето чака отвън, а приятелят й е вътре или на някое място, където се уреждат масово срещи. По ирония на съдбата един начинаещ заговаря най-често именно такива, защото жената не се движи, а стои сама, т.е. той смята ситуацията за най-лесна. После идва гаджето и той си тръгва сконфузен. Най-добрият начин да се действа в тази ситуация е още в момента, в който друг мъж се появи, да се облегнеш спокойно назад, така че момичето да е обърнато повече към теб, отколкото към него и веднага да заговориш и него. Твоят глас трябва да е по-силен от неговия, с уверен тон. Ако го направиш както трябва той ще се върже и ще започне да ти отговаря. С това моментално ти ставаш лидер. След като му зададеш няколко въпроса и го накараш да ти се обяснява, моментално го прекъсваш, поглеждаш си часовника, подхвърляш на момичето някакъв бъзик и казваш, че закъсняваш. Казваш: „Я си дай телефона да продължим друг път”. Вадиш си телефона, записваш си номера й, бъзикваш нещо приятелят й на тръгване и си заминаваш. Тук приемам, че преди да дойде гаджето си изградил някакво привличане от страна на момичето.

2. Директна игра в случай, че приятелят й е много сдухан и не те притеснява изобщо.
Върви двойка по улицата, готина мадама с някакъв мухльо и са хванати за ръка. Отиваш директно пред мацката и и казваш, че е много готина има много приятно излъчване. Искаш и номера. Игнорираш гаджето й изцяло. Това става и с езика на тялото. Ти си директно пред нея, гледаш я в очите, заемаш много повече място от него и той се чувствува като аутсайдер. Той не може да направои нищо, защото ще изглежда слаб. Не се връзвай да му отговаряш на никакви въпроси, дори не го поглеждай, нито се запознавай с него. Ако много упорства казваш: „Тихо сега!” и продължаваш. Не ставай агресивен. В случай, че момичето ти каже, че сега е с приятеля си, просто я гледаш в очите и повтаряш, че и искаш телефона като вадиш своя. Основата на всичко това е субкомуникация. Трябва да си много добър в директната игра. Ако го направиш правилно момичето ще се изкефи максимално, ще пусне ръката на гаджето си и ще се наклони към теб. Но ако проявиш и най-малкото колебание момичето и приятелят и ще се съюзят срещу теб.

3. Индиректна игра. 
Заговаряш групата с някакъв индиректен въпрос и след това говориш с приятеля й, а бъзикаш нея. С него говориш на по-логично ниво, а с нея – на емоционално. Бъзиците ще му попречат да разбере какво точно правиш с нея, докато тя ще изпитва привличане. Сприятеляваш се с него, но не много защото после ще ти е гадно, когато трябва да вземеш мацката. Пък ако толкова ти хареса и е пич можеш и да му я оставиш. Идеята е да бъде забавно на всички. По някое време питаш момичето за хобито му и я предизвикваш по отношение на него. Примерно тя ти казва, че играе добре табла. Казваш: „Ти ли си добра на табла? Аз ти казвам, че една точка не можеш да направиш срещу мен.” Това ще я разпали и тя сама ще поиска да се срещнете, да ти покаже, че е по-добра. Това е интелигентната, приятелска игра.

4. В социалния кръг.
Там всичко е ранг. Ако си по-високо от него, по-голям лидер в компанията, отколкото той и мацките повече търсят теб ще имаш огромно преимущество. Лошото е, че когато свалиш жена от социалния си кръг само за секс това ще има негативни последствия в бъдеще. Играта в социалния кръг е доста сложна и в нея има доста променливи. Има и сложни взаимоотношения, които не могат да се опишат тук. Това, към което трябва да се стремиш е да бъдеш готин пич и използвайки наученото от свалките на другите места /улица, купони, дискотеки и т.н./ да прилагаш. Единствено опитът ти може да те научи какво е правилно и какво не.

Задължителни правила при сваляне на “чужди” жени:
1.    Не сваляй гаджетата на приятелите си.
2.    Не сваляй чужди жени само за да погъделичкаш егото си, стреми се да внасяш нещо по-добро в живота на всяка жена, която срещнеш.
3.    Ако видиш, че мъжът, чието гадже сваляш е готин човек, остави му я.
4.    Не ставай агресивен, дори и когато гаджето на момичето прояви агресия. Това ще те дискредитира.

5.    Каквото и да стане не губи позитивния тон. Станеш ли раздразнителен и негативен губиш.
6.    Рискувай с мярка. Трябва да умееш добре да преценяваш ситуацията. За по-екстремните неща ще ти трябва подкрепление.